Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten x

NICK & SIMON BRENGEN NIEUWE SINGLE ‘ZING!’ UIT MET JAYH   |  01.09.2017

Nick & Simon hebben vandaag twee nieuwe nummers uitgebracht: Zing! (feat. Jayh) en Proosten Op de Doden. Beide songs zullen ook verschijnen op het nieuwe album Aangenaam dat op 22 september uitkomt.

De officiële single Zing! bevat een samenwerking met zanger Jayh en is geproduceerd door niemand minder dan hit producer Jack $hirak (o.a. Lil Kleine, Ronnie Flex). De videoclip die voor de track is geschoten is geregisseerd door Paperclips Media (o.a. Broederliefde, Ali B, Jayh) en zal op 8 september worden gelanceerd op het YouTube-kanaal van Nick & Simon.

Voor dit kanaal zijn de twee heren sinds april dit jaar fanatiek aan de slag gegaan met het posten van vlogs en de serie Hit The Next Level waarvoor ze samen met een bekende Nederlander mash-ups gingen maken van bekende hits. Aanstaande zondag 3 september lanceert Nick zijn eerste gitaar tutorial waarbij hij de kijker stap voor stap uitlegt hoe je bekende popsongs op de gitaar kunt naspelen. Deze gitaar tutorials verschijnen elke zondag om 11:00 uur.

Het album Aangenaam verschijnt in drie verschillende versies: een standaard versie met 10 tracks, een deluxe editie met 15 tracks en een doorzichtig vinyl met 10 tracks.

Op 11 oktober gaat de gelijknamige theatertour van start die in totaal 57 voorstellingen in 55 verschillende theaters en schouwburgen door heel Nederland telt. Kaarten zijn beschikbaar via NTK.nl.

Tracklisting ‘Aangenaam’:

1.  De Dag En De nacht
2.  Gek Van Geluk
3.  Ondersteboven
4.  Zing! (Feat. Jayh)
5.  Het Is Mooi
6.  Welkom
7.  Leg Me Uit Wat Liefde Is
8.  Proosten Op De Doden
9.  Minder Van Meer
10. Aangenaam
------------
11. De Dromer In Mij
12. Blijf Overeind
13. Zing! (originele versie)
14. Ondersteboven (akoestisch)
15. De Dromer In Mij (akoestisch)« terug